Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURDUR (AA) - Burdur'un Karamanlı ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine, motosikletlerle oluşturulan "Demokrasi Konvoyu" ile tepki gösterildi.

        Karamanlı İlçe Emniyet Amirliği ve Korkuteli Motosiklet Grubu'nun katkılarıyla kapalı pazar alanında "Güvenli Motosiklet Kullanımı" konulu eğitim düzenlendi.

        Kaymakam Yusuf Altun, etkinlikte yaptığı konuşmada, verilen eğitimle motosiklet kullanan gençlere, güvenli motosiklet kullanımı tekniklerini anlatmak istediklerini belirtti.

        Her şeyin usulüne göre yapılması gerektiğine işaret eden Altun, "Bu bağlamda sadece kask değil, kıyafetinden tutun da çeşitli korumalarına kadar hepsinin bir arada olması gerekiyor. Onun dışında motosikletlerin tescilli olması ve plakalarının olması gibi gereksinimlerde söz konusu." dedi.

        Korkuteli Motosiklet Grubu’ndan Adem Ağıroğlu’nun verdiği bilgilerin ardından, motosiklet sürücülerine kask dağıtımı yapıldı.

        - Eğitimin ardından demokrasi konvoyu oluşturuldu

        Eğitimin ardında Korkuteli Motosiklet Grubu üyeleri ve motosiklet tutkunları, Türk bayraklarıyla süsledikleri araçlarıyla, "Demokrasi Konvoyu" oluşturdu. Motosiklet sürücüleri, ilçe merkezinde tur atarak darbe girişimine tepkilerini gösterdi.

        Motosiklet sürücülerinden Pelin Özkılınç, herkesin demokrasi düşmanlarına tepki gösterdiğini belirterek, "Meydanlara, motosikletlerle çıktık, arabalarla çıkıldı, yürüyerek çıkıldı. Her şekilde bir tepki oluşturuldu. Biz de motosikletimizle tepki oluşturduk." diye konuştu.

        Korkuteli Motosiklet Grubu'ndan Adem Ağıroğlu ise, Türkiye'nin millet olarak tek vücut olduğunu vurgulayarak, darbeyle, zorla, cuntayla hiç kimsenin bir yere gelemeyeceğini söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Burdur haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Burdur Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler