Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA (AA) - Söğütlü ilçesindeki Söğütlü-Kaynarca grup yolu Sakarya Büyükşehir Belediyesince yenilendi.

        Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, yaptığı açıklamada, grup yolunun altyapısının büyükşehir belediyesi ekiplerince tamamen yenilerek 20 santimetre yükseltildiğini ve 14 santimetreden daha kalın sıcak asfalt döküldüğünü belirtti.

        Grup yolundaki yenilemenin vatandaşları memnun ettiğini ifade eden Genç, "12 kilometrelik grup yolumuzun yapılması için talimat veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu'na ve diğer emeği geçen tüm arkadaşlarımıza, ilçe halkımız adına teşekkür ediyorum." dedi.

        - Dolandırıcılık mağdurundan polise teşekkür

        Hendek ilçesinde telefonla bir kadını dolandıran şüpheliler, İstanbul'da düzenlenen operasyonla yakalandı.

        Dolandırıcılık nedeniyle mağdur olan kadın, Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek polis ekiplerine baklava ikram etti.

        Mağdur A.Ş, emniyet ziyaretinde yaptığı konuşmada, operasyona katılan bütün polislere teşekkür ederek, "Sizlerle birlikte devletin var olduğunu gördüm ve hissettim. Sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. Telefon dolandırıcıları benim psikolojimi bozdular ama Hendek polisinin yaptığı operasyonla yakalandıklarını duyunca gözyaşlarıma hakim olamadım. Moralim yerine geldi. Ben de çam sakızı çoban armağanı diyerek tatlı getirdim." diye konuştu.

        İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş ise ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını dile getirerek, "Yapılan hizmetlerde karşılık beklemiyoruz. Vatandaşa hizmet, vazifemiz. Sizden isteğimiz çevrenize, ailenize, yakınlarınıza polis, asker ve savcının hiçbir vatandaştan para istemeyeceğini duyurmanızdır." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler