Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN (AA) - Yağlıdere Belediyesi ve Yağlıderespor Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, Giresun Birinci Amatör Küme'de mücadele edecek olan Yağlıderespor'a gereken desteği vermek için çalışmalara başladıklarını söyledi.

        Kırhasanoğlu, belediye toplantı salonunda yaptığı konuşmada, geçmiş yıllarda Yağlıderespor'un Süper Amatör Küme'de il şampiyonluğu yaşandığını daha sonra ise eleme maçında Bölgesel Amatör Lig'e yükselme şansını kaçırdığını anımsattı.

        İlçeye yapılan yatırımlardan dolayı takıma gereken ilgiyi gösteremediklerini ifade eden Kırhasanoğlu, şöyle konuştu:

        "Bu sezon Yağlıderespor'a gereken desteği vermek için çalışmalara başladık. Verdiğimiz taahütleri zamanında yerine getireceğiz. Futbolcu kardeşlerimiz de gerek antrenmanlarda olsun gerekse de lig maçlarında takımı yalnız bırakmasın. Hep beraber bu işi yürüteceğiz."

        Yağlıderespor teknik sorumlularından Mustafa Yanbul ise, geçen sezon tüm oyuncuların para hesabı yapmadan maçlara çıkarak futbol oynadığını belirterek, "Bunun neticesinde ligi de 8. sırada bitirdiler. Bu sezon başkanımız Kırhasanoğlu'nun desteğiyle başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. Biz bu ligin üstünde bir takımız" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler