Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        RİZE (AA) - Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, forma giydiği 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri 8. Veteranlar Futbol Turnuvası'nda sakatlandı.

        Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Rize Şubesi tarafından, Derepazarı İlçe Stadı'nda düzenlenen ve 9 takımın katıldığı turnuvanın açılış maçında, 53 Gazeteciler Derneği ile Sanayispor takımları karşılaştı.

        53 Gazeteciler Derneği takımında forma giyen teknik direktör Karaman, maçın 10. dakikasında girdiği ikili mücadele sonrasında yerde kaldı. Sağ bacağından sakatlanan Karaman, sağlık görevlisinin ilk müdahalesinin ardından sedye ile saha içerisine giren bir otomobile taşındı.

        Karaman'ın sağ arka adalesinde yırtık tespit edildiği, yarın İstanbul'da özel bir hastanede ameliyat edileceği öğrenildi.

        Bu arada, Karaman'ın sakatlığının ardından devam edemediği maçı, 53 Gazeteciler Derneği 9-2 kazandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Rize haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Rize Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler