Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Çayıralan ilçesinin bir köyünde cinsel istismarda bulunulduğu iddia edilen zihinsel engelli kadının, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesindeki Engelli İlk Kabul Birimi'ne yerleştirildiği bildirildi.

        Yozgat Valiliğinden yapılan açıklamada, iddialara ilişkin bazı basın organlarında yer alan haberler üzerine, soruşturmayla ilgili gizlilik kararı alındığı hatırlatıldı.

        İddialarla ilgili Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı nezdinde çalışma başlatıldığı belirtilen açıklamada, "Bugün itibarıyla ilgili şahıs, devam eden adli süreç dikkate alınarak Bakanlığımız bünyesindeki Engelli İlk Kabul Birimi'ne yerleştirilmiştir. Bu aşamadan sonra ilgiliye uygulanacak sosyal hizmet modeli, konunun uzmanlarınca belirlenecektir.'' ifadelerine yer verildi.

        Öte yandan, soruşturma kapsamında 5 kişiye adli kontrol şartı uygulandığı, adli makamlarca yapılan yeniden değerlendirme sonucu tekrar gözaltına alınan zanlıların jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

        Yozgat'ın Çayıralan ilçesinin bir köyünde babasıyla yaşayan zihinsel engelli K.K'nin (40) üç yıldır farklı kişilerin cinsel istismarına maruz kaldığı ve 6 aylık hamile olduğu yönünde haberler, bazı basın yayın organlarında yer almıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler