Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesinde Vergi Dairesi Müdürlüğü açıldı.

        1988 yılından beri Mal Müdürlüğü gelir servisinden hizmet verilen vergi hizmetlerinin daha hızlı gerçekleştirilmesi için Vergi Dairesi Müdürlüğü hizmet vermeye başladı.

        Vergi Dairesi İlçe Müdürlüğünün açılışında konuşan Vali Aziz Yıldırım, verginin vatandaşın ve üretenin devletine karşı borcunu ödemesi olduğunu söyledi.

        Günlük hayatta yararlandığımız tüm hizmetlerin ödenen vergilerle gerçekleştirildiğini ifade eden Yıldırım, şunları kaydetti:

        "Hepimiz günlük hayatımızda bir takım kamu hizmetlerini alıyoruz. Yolların üzerinden geçiyoruz, elektrik kullanıyoruz, su kullanıyoruz, okullarımız, hastanelerimiz, diğer hizmetleri aldığımız kamu kurumlarımız var, burada çalışanlarımız var ve pek çoğumuz da oralarda çalışıyoruz. Evimize ekmeğimizi bu sayede götürüyoruz ve bunların hepsi verdiğimiz vergiler sayesinde yapılıyor. Devletin tek geliri bu vergilerdir. Vergiler sayesinde vatandaşımıza daha güzel, kaliteli, süratli hizmetlerin götürülebilmesi mümkün oluyor. İscehisar gibi bir ilçemizde bir vergi dairesinin açılıyor olması, ilçemizde üretimin çok fazla olduğunu gösterir. Ben sizlerin huzurunda gerek mermercilik alanında, gerek maden suyu anlamında gerek diğer alanlarda üretip devlete vergi veren, vatandaşa istihdam sağlayan bütün sanayicilerimizi, bütün yatırımcılarımızı, bütün değerli İscehisar'lıları kutluyorum."

        İscehisar Vergi Dairesi Müdürü Şener Hangün ise 1988 yılından beri Mal Müdürlüğü gelir servisinden hizmet verilen vergi hizmetlerinin daha hızlı gerçekleştirilmesi için Vergi Dairesi Müdürlüğünün İscehisarlı vatandaş ve sanayiciye hizmet vermeye başladığını dile getirdi.

        - Vali Yıldırım, İscehisar Kaymakamı Altınkaynak'ı ziyaret etti

        Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, İscehisar Kaymakamı Ali Altınkaynak'ı ziyaret etti.

        Ziyarette, Yıldırım, Kaymakam Ali Altınkaynak'dan ilçeyle ilgili brifing aldı.

        Kaymakam Altınkaynak, brifingden sonra Vali Yıldırım’a günün anısına mermer mozaik tablo hediye etti.

        Vali Yıldırım, "Bu çalışmaların İscehisar’da yapılması hem ev ekonomisine bir katkı, hem de bu sanatın yaşaması ve geliştirilmesi açısından bir fırsat olarak düşünüyorum. İscehisar gerçekten ekmeğini taştan çıkaranların memleketidir. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim." dedi.

        Yıldırım, daha sonra İscehisar Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Giresunlular şehitliğini ziyaret etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler