Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRKLARELİ (AA) - Pehlivanköy ilçesinde "Bol Şans" filminin galası yapıldı.

        Başrollerini Selim Gülgören ve Burçin Abdullah'ın paylaştığı filmin yazlık sinema salonundaki gösterimine Yapımcı Doğu Yılmaz, Yönetmen Gökhan Yıldız ile oyuncular Emir Benderlioğlu, Sarp Bozkurt, Orhan Eşkin, Semra Dinçer, Onur Şirin, Yusuf Çetin, Ahmet Baki Kurtuluş ve davetliler katıldı.

        Yapımcı Yılmaz, galada yaptığı konuşmada, "Bol Şans" filminde gerçek hikayenin canlandırıldığını söyledi.

        Filmde, Yönetmen Gökhan Yıldız'ın çocukluk ve gençlik yıllarında yaşadığı aşkın beyaz perdeye yansıtıldığını belirten Yılmaz, filmin, romantik türünün en iyi örneklerinden biri olarak tarihe geçecek nitelikte olduğunu kaydetti.

        Film çekimlerinin yaklaşık bir yıl sürdüğünü aktaran Yılmaz, film çekimlerinde gerçek hikayelere daha fazla yer verdiklerini ifade etti.

        Çekimlerde emeği geçen herkese teşekkür eden Yılmaz, şöyle konuştu:

        "Bu filmimizle biz, iddialı bir şekilde Türk Sinemasına girdik. Filmin senaryosu Yönetmen Gökhan Yıldız'ın çocukluk ve gençlik yıllarında yaşadığı aşkı ve dramı anlatıyor. Pehlivanköy ilçesi de onun doğup, büyüdüğü bir şehir. Biz de onun hikayesini çektik. Çünkü hikayesi bizim çok ilgimizi çekti. Bundan sonra yerel yapımlara daha ağırlık vermek istiyoruz. Çünkü bu ülkenin insanlarının derdini anlatıyor. Bu ülkenin insanlarının yereldeki gibi, metropolde çok büyük bir hikayeleri yok. Çünkü metropolde alışılmış bir hayat süre geliyor. Esas acı, esas sevinç yerelde yaşanıyor."

        Başrol oyuncusu Abdullah da, filmde rol almaktan dolayı mutluluk duyduğunu bildirdi.

        Gülgören ise, filmin 19 Ağustos Cuma günü vizyona gireceğini anımsatarak heyecanlı olduklarını belirtti.

        Konuşmaların ardından filmin gösterimi yapıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler