Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ARDAHAN (AA) - Posof'ta kurulan beton santralinde günlük 60 metreküp beton üretiliyor.

        Posof İlçe Belediye Başkanı Cavit Ulgar, belediye olarak altyapı ve üstyapı için önemli yatırımlar yapmaya başladıklarını söyledi.

        Ulgar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentte faaliyete giren beton santraliyle günlük 60 metreküp beton üretmeye başladıklarını dile getirdi.

        Öncelikle kamu ve daha sonra özel sektör için üretimin yapıldığını belirten Ulgar, "Bugün böyle bir tesisi faaliyete geçirmenin mutlululuğunu yaşıyoruz. Çünkü ilçemiz bunu hak etti. Ardahan'a en uzak mesafede olmamızdan dolayı bu beton santrali bizim için çok önemli hizmetler yapacak." diye konuştu.

        Ulgar, söz konusu beton santralinde faaliyet gösteren araçların barınacağı kapalı alanın da temelinin atıldığını sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler