Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURDUR (AA) - Burdur'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 590 kamu çalışanının açığa alındığı belirtildi.

        Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, il genelinde 9 Cumhuriyet Başsavcılığı, 139 İl Emniyet Müdürlüğü, 253 İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 11 Gıda Tarım Hayvancılık İl Müdürlüğü, 11 Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, 2 Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, 7 Defterdarlık, 2 İl Jandarma Komutanlığı, 1 Meteoroloji İl Müdürlüğü, 1 Gar Müdürlüğü, 2 Orman ve Su İşleri Bakanlığı 6. Bölge Müdürlüğü, 1 Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, 33 Müftülük, 29 Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, 2 Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), 1 belediye başkanlığı, 1 Gölhisar Cumhuriyet Başsavcılığı, 3 Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, 18 Halk Sağlığı Müdürlüğü, 44 Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, 6 İl Sağlık Müdürlüğü, 1 Tapu Müdürlüğü, 1 Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü, 2 Nüfus Müdürlüğü, 1 Orman İşletme Şefliği, 1 Özel İdare Müdürlüğü, 2 Kadastro Müdürlüğü, 1 Valilik ve 5 Bucak Belediyesi personeli görevlerinden uzaklaştırıldığı bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Burdur haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Burdur Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler