Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, AK Parti'nin kuruluşunun Türkiye Cumhuriyeti tarihinde tam anlamıyla bir dönüm noktası olduğunu bildirdi.

        Subaşıoğlu, AK Parti'nin 15. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kurulan partinin kısa zamanda ülkenin çehresini değiştirdiğini belirtti.

        Sağlık, eğitim, ekonomi, enerji, adalet, tarım, ulaşım, turizm alanında yapılan köklü reformlarla yeni bir Türkiye'nin ortaya çıktığının altını çizen Subaşıoğlu, şunları kaydetti:

        "AK Parti'nin kuruluşu, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde tam anlamıyla bir dönüm noktasıdır. AK Parti, iktidara geldiği 3 Kasım 2002'den bugüne kadar başarısını sürekli artırmıştır. Partimiz her alanda milletle kucaklaşmaya devam etmektedir. Türkiye'deki demokrasi anlayışını da güçlendiren partimiz ülkenin her kesimine hitap etmektedir. Birlik ve beraberlik duygusunu güçlendirmektedir. Partimizin 15. kuruluş yıl dönümünün ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Partimiz için gecesini gündüzüne katan, acı ve tatlı günlerinde hep yanımızda yer almış vatandaşlarımız ve şu anda hayatta olmayan teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunarım."

        - Gürlesin: "AK Parti umuttur"

        Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de Türkiye'yi muasır medeniyetlere ulaştırma hedefindeki AK Parti'nin Türk milleti için hayal edilemeyecek hizmetleri gerçekleştirdiğini belirtti.

        Ülkenin umudu olarak kurulan AK Parti'nin, Türkiye'yi muasır medeniyetlere ulaştırma yolunda belirlenen ülküye giden yolda önemli adımlar attığını dile getiren Gürlesin, "AK Parti tüm kadrolarıyla hizmet destanı yazmış ve bu destan yazılmaya devam ediliyor. Ülkeyi hayali bile kurulamayan hizmetlerle donattı. Hem ülke yönetimi hem de yerel yönetimlerde AK Parti halk odaklı çalışmalara imza atıyor." dedi.

        Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol da 14 Ağustos 2001 yılında, halkın iradesi ve milletin kararı dışında hareket eden bütün yapılara karşı "yeter söz milletindir" diyerek kurulan AK Parti'nin tek ses ve tek yürek olarak Türkiye'nin adını yeniden tüm dünyaya duyurduğunu belirterek, "Dahili ve harici her türlü darbeci girişimlere ve entrikalara karşı, AK Parti 15 yıldır ilk günkü aşkla millete hizmet yolunda hala bir hala iri ve hala dipdiri." ifadelerini kullandı.

        Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ise ülke üzerinde dolaşan karanlık bulutları yok etmek için milletin duası ve desteği ile kurulan AK Parti'nin, yaptığı hizmetlerle bugün sadece Türkiye'de değil tüm dünyada büyük bir hayranlıkla takip edilen, girdiği tüm seçimleri kazanan, siyaset sahnesinin en önemli aktörlerinden birisi olarak yoluna kararlılık ve azimle devam eden büyük bir halk hareketi olduğunu kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler