Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MARDİN (AA) - Mardin'de Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında Mardin ve ilçe adliyelerinde çalışan 26 kişi gözaltına alındı.

        Mardin Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ'nün darbe girişimine yönelik başlatılan soruşturma kapsamında, Mardin Adliyesinde 21, Kızıltepe Adliyesinde 4, Savur Adliyesinde 2, Nusaybin Adliyesinde 1, Ömerli Adliyesinde 1 çalışan ve bunlarla irtibatlı olduğu değerlendirilen 1 kişi olmak üzere 30 kişi hakkında yakalama kararı verildi.

        Polis ekipleri, gözaltı kararı alınan personelin adliyedeki odalarında arama yaptı. Bazı bilgisayar ve dokümanlara el konuldu.

        Mardin merkez ve ilçe adliyelerde, aralarında katip, mübaşir ve müdürler ile bunlarla irtibatlı olduğu değerlendirilen bir sivil olmak üzere 26 kişi gözaltına alındı.

        Diğer 4 kişinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler