Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARABÜK (AA) - AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, milletvekilleri, belediye başkanları ve ilçe teşkilatlarıyla her daim birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını söyledi.

        AK Parti Karabük İl Başkanı Saylar, gazetecilere yaptığı açıklamada, her gün kendini yenileyen, milli iradeye ve demokrasiye önemi arttıran bir anlayışla ilerleyişini sürdüren bir partiye sahip olduklarını ve bunun kıymetini bildiklerini söyledi.

        Yenice ilçesinde milletvekilleri ve parti teşkilatı arasında sorun yaşandığının iddia edildiğini ifade eden Saylar, şöyle konuştu:

        "Buradan ben şunu anlıyorum, 'Meyve veren ağaç taşlanır.' Bu her dönem böyle olmuştur. AK Partimiz, güçlü kadrosu ve birlik beraberlik içerisindeki teşkilatçılık anlayışıyla ilerleyişini sürdürmektedir. Bir tarafta iyi hizmetler gerçekleştiren belediye başkanımız ve teşkilatımız diğer tarafta Karabük'ümüze hizmet etme sevdalısı milletvekillerimiz var. İllaki bunu çekemeyenler olacak. 'Çamur at izi kalsın' mantığı ile hareket edecekler. Ama bu lafları çıkartanlar unutmasınlar ki, AK Parti büyük ve kaliteli bir partidir. Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve ilçe teşkilatlarımızla her daim birlik ve beraberlik içerisindeyiz."

        Saylar, AK Parti'nin büyük ve gelişen bir teşkilatçılık anlayışına sahip olduğunu, teşkilatlar, milletvekilleriyle bir bütün olarak birlik ve beraberlik içerisinde her daim çalışmalara devam edeceklerini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler