Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRIKKALE (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit edilen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in adı, Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde yapımı devam eden spor salonuna verilecek.

        Saran Group'tan yapılan yazılı açıklamada, Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde yapılan spor salonuna, hain darbe girişimi sırasında şehit olan Halisdemir’in isminin vermesinin kararlaştırıldığı belirtildi.

        Halisdemir’in ailesiyle de görüşülerek gerekli onayların alındığı aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

        "Spor salonunun açılışı da yine çok özel bir günde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda gerçekleştirilecek. Sosyal sorumluluk çalışmalarında eğitim ve spor kültürüne yönelik projelere imza atan Saran Group, Türkiye genelindeki 15. spor salonunu açacak. Spor salonunun ismi Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonu olacak."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler