Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - AK Parti Muğla Milletvekili ve Akdeniz-PA Komisyonu Başkanı Hasan Özyer, Muğla’daki Belediye Başkanları ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret etti.

        Ziyarete, Milletvekili Özyer'in yanı sıra Köyceyiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir ve Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz de katıldı.

        Özyer, ziyarette, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'ya Muğla'ya bakanlık olarak yapmış oldukları yatırım ve hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

        Muğla genelinde hemen hemen her alanda yatırımların devam ettiğine de işaret eden Özyer, yatırımlara yeni yatırımların eklenmesi ve devam eden yatırımların biran önce hizmete dönüştürülmesi konusunda büyük çaba harcadıklarını dile getirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler