Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - MHP Bekilli İlçe Başkanı Kemal Karaman, kurultay çağrısı yaparak görevinden istifa etti.

        Denizli MHP'de iki hafta önce üç ilçe başkanının görevlerinden istifa etmesinden sonra MHP Bekilli İlçe Başkanı Karaman da, sosyal medya hesabından istifa ettiğini duyurdu.

        MHP'de değişimin şart olduğunu ifade eden Karaman, şunları kaydetti:

        "Son bir yılda yaşanan olaylar, kardeşlik hukukumuza ciddi zararlar vermiştir, kalp kırmalar, hakaretler, rencide edici sözler. Değişimin şart olduğu MHP'de yeniden birlik ve beraberlik için harekete geçilmesi gerekiyor. Sayın bilge liderimiz Devlet Bahçeli'nin doğrultusunda kurultayın toplanıp, ülkücülerin kardeşlik içinde yeniden dirilişe geçmesi lazım. Sayın Genel Başkanım, 19 yıldır ülkücüler her verdiğiniz emri yerine getirdi. Şimdi abilik yapma sırası sizde. Görkemli bir şekilde kurultayı toplayın dosta düşmana ülkücülerin bir olduğunu gösterin. Temsilcisi olduğum, onur, gurur, şeref duyduğum partimden istifa ediyorum. Ama ne davamdan ne de ülkümden kimse döndüremez."

        MHP Genel Merkezi'nin muhalifleri desteklediği gerekçesiyle görevden aldığı il yönetiminin atadığı Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Çelik, Honaz İlçe Başkanı Sezgin Arıkan ve Bozkurt İlçe Başkanı Meral Kocaman, 3 Ağustos'ta görevlerinden istifa etmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler