Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURDUR (AA) - Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Tefenni ve Karamanlı ilçelerinde incelemelerde bulundu.

        Yılmaz, Tefenni'de Kaymakam Onur Yeniay'ı ziyaret ederek ilçeyle ilgili brifing aldı.

        Özel İdare Toplantı Salonu'nda ilçe özel idare şube başkanlarıyla toplantı düzenleyen Vali Yılmaz, daha sonra Belediye Başkanlığına geçti.

        Vali Yılmaz, burada Başkan Ümit Alagöz ile görüştü. Alagöz, belediye olarak yürüttükleri çalışmalarla ilgili bilgi verdiği Yılmaz'a minyatür Honamlı keçisi takdim etti.

        Köylere Hizmet Götürme Birliği ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığının destekleriyle yapılan Konferans ve Spor Salonu'nun açılışını gerçekleştiren Yılmaz, burada incelemelerde bulundu. Tesis içinde yer alan spor salonunu ve 230 kişilik konferans salonunu gezen Vali Yılmaz, kırsal turizm tesislerini de denetledi.

        Ardından Karamanlı ilçesine geçen Yılmaz, Hükümet Konağı önünde Kaymakam Yusuf Altun, İlçe Jandarma Garnizon Komutanı ... Tarran Güney, Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu ve daire amirleri tarafından karşılandı.

        Kaymakam Altun'dan brifing alan Yılmaz, ilçe özel idare şube başkanlarıyla toplantı yaptı. Daha sonra Belediye Başkanı Selimoğlu'nu ziyaret eden Yılmaz, belediyenin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi aldı.

        Ardından yapımında sona gelinen 500 kişilik spor salonunu inceleyen Yılmaz, görev süresi içerisinde ilçeleri daha yakından tanıma fırsatı bulacağını söyledi.

        Elazığ ve Bitlis’te yaşanan terör saldırılarını kınayan Yılmaz, ülkenin içinde bulunduğu zor ve kritik dönemde herkesin daha hassas davranması gerektiğini vurguladı.

        Türkiye'nin birliğine, beraberliğine kasteden hainlere karşı el birliğiyle, topyekun aynı cevabın verilmesi gerektiğini kaydeden Yılmaz, Türkiye ne kadar güçlü ve kuvvetli olursa, Türk milletiyle oynamaya çalışanların çok daha net bir cevap alacağını anlattı.

        Yılmaz, "Hem devlet kurumlarıyla, hem vatandaşla, hem sivil tolum örgütleriyle bu birlikteliği gösterdiğimiz sürece de inşallah bunda muvaffak olamayacaklar. Devletimiz ve milletimizle beraber bu hainlere gereken cevap verilecek. Bu zamana kadar verdik, bundan sonra da vermeye devam edeceğiz." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Burdur haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Burdur Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler