Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından finanse edilen Görele Gençlik Merkezi inşaatında sona gelindiği bildirildi.

        Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, gazetecilere yaptığı açıklamada, 10 dönüm alan üzerine toplam 800 metrekarelik alanda yapılan merkezde sona gelindiğini söyledi.

        Merkezin ilçede büyük bir boşluğu dolduracağını belirten Belediye Başkanı Erener, şunları kaydetti:

        "Gençlik Merkezimizde basketbol ve hentbol sahası olarak kullanılabilecek bir kapalı salon bulunmaktadır. Ayrıca merkezimizde bilgisayar birimi, kütüphane zeka oyunları, drama tiyatro salonu, resim, maket el sanatları, plastik sanatlar, müzik ve dans birimleri, dans ve folklor salonu bulunmaktadır. Dış alanda açık saha olarak tenis kortu, basketbol ve voleybol sahasının olacaktır."

        Erener, Gençlik Merkezinin dış mimarisinde Osmanlı motiflerinin yansıtıldığını belirterek, "Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzaklaşması, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere yönelmesi açısından gençlik merkezinin gerekliliği kaçınılmazdır." şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler