Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Ayaş Belediye Başkanlığı tarafından yapım çalışmaları yürütülen şadırvan, çay bahçesi ve tuvalet çalışmaları tamamlandı.

        Ayaş Belediye Başkanı Bülent Taşan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçeyi güzelleştirmek adına her türlü çalışmayı yürüttüklerini kaydetti.

        Çarşı içinde meydan düzenlemesi gerçekleştirilirken abdesthanenin yanında şadırvan da yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanı Taşan, ayrıca tuvalet yapımını da tamamladıklarını söyledi.

        Çalışmaları sırasında engelli vatandaşları da unutmadıklarını belirten Taşan, "Belediye olarak engelli vatandaşlarımızın da Ayaş'ta rahat yaşaması için ne gerekiyorsa onu yapıyoruz. Hayatlarını kolaylaştırmak için onlara yönelik kaldırımlar yapıyoruz. Engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için şadırvanın yanına rampa ve asansör yaptırdık. Belki yılda bir kere kullanılacak. Ama bir kere de olsa o vatandaşımıza kolaylıktır. Engelsiz Ayaş için hep birlikte çalışıyoruz." diye konuştu.

        Taşan, çay bahçesini yenileyerek, oturulabilecek yer sayısını artırdıklarını kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler