Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TRABZON (AA) - Trabzon Valisi Yücel Yavuz'un eşi Şengül Yavuz, engelli kardeşleri ziyaret etti.

        Yavuz, Ayşenur ve Tuğrulcan Tonyalı kardeşlere evlerinde ziyaret gerçekleştirdi. 19 ve 24 yaşındaki Tonyalı kardeşlere çeşitli hediyeler veren Yavuz, anne Emine Tonyalı ile bir süre sohbet etti.

        Devletin son yıllarda engelli vatandaşların sıkıntılarının çözümü noktasında yaptığı çalışmaların sevindirici boyuta ulaştığını vurgulayan Yavuz, "Engelli çocuklarımızın toplumsal hayata uyumu, katılım sağlamaları ve hayata hazırlanmaları noktasında bizlere son derece önemli görevler düşmektedir. Bizler de bu konuda elimizden gelen tüm gayreti göstermeliyiz." dedi.

        Yavuz, Emine Tonyalı'nın örnek bir anne olduğunu dile getirerek, "Annenin, çocuklarına olan sevgisine ve fedakarlığına şahit oluyoruz. Böyle yüreği sevgi dolu fedakar bir annenin hakkı ödenmez." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler