Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN (AA) - AK Parti Mersin İl Teşkilatlanma Başkanı Erhan Contar, amaçlarının tüm bölgelerin sorunlarını tespit edip çözmek olduğunu belirtti.

        AK Parti Mersin İl Teşkilatlanma Başkanı Contar, yaptığı yazılı açıklamada, il ve İlçe yönetimleri olarak aralıksız çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

        AK Parti'nin girdiği her seçimde iktidar olduğunu aktaran Contar, şunları kaydetti:

        "AK Parti Türkiye'de 14 yıldır tek başına iktidarda olan ve ülkemize en iyi hizmetleri yapmaya çalışan bir partidir. Bizler de geçtiğimiz ay göreve getirildik. İl yönetiminden teşkilat başkanı olarak ben ve 18 arkadaşımla AK Parti Mersin teşkilatlarımıza yön vereceğiz. Mersin seçim bölgesi olarak ikiye ayrıldı. Mersin ve dört merkez ilçesi, Tarsus ve Çamlıyayla 1. Bölge kapsamında çalışmalarımız eş zamanlı, 2. bölgemizdeki Erdemli, Silifke, Mut, Gülnar, Anamur, Aydıncık ve Bozyazı ilçelerimizle bölgeyi karış karış bir program dahilinde gezmek. Amacımız, tüm bölgelerin sorunları tespit edip çözmektir. Bunu da başaracağız. Çünkü biz siyaseti millet için yapıyoruz."

        15 Temmuz hain darbe girişimini kınayan Contar, "Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde azınlık paralel örgüt yapılanmasına ait bir grup, darbe yapma girişiminde bulunmuştur. Ancak bu gözü dönmüş azınlığı, hem silahlı kuvvetler içerisindeki vatanperver Türk evlatları, hem polisimiz hem milli istihbarat teşkilatımız hem de milletimiz ezmiştir. Bu darbe girişimleri neticesiz kalmıştır. Herkes bilmelidir ki, bugün olduğu gibi gelecekte de milletimize, milli iradeye, demokrasimize ve devletimize karşı yapılacak her türlü girişim; karşısında milletimizin çelikten iradesini bulacaktır." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler