Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA (AA) - Siverek'te bir araya gelen sivil toplum kuruluşları, ilçeden GAP Havaalanı'na servis talebinde bulundu.

        MHP ilçe Başkanı Mustafa Fettahlı, STK temsilcileri adına hazırlanan basın açıklamasını ilçe başkanlığında yaptı.

        İlçenin birçok ilden büyük olduğunu vurgulayan Fettahlı, güzergahta bulunan Hilvan ilçesiyle yaklaşık 300 bin kişinin ikamet ettiği bölgede, servis hizmetinin verilmesi gerektiğini ifade etti.

        İş adamı ve memurların havaalanına ulaşımda problem yaşadığını vurgulayan Fettahlı, "Hilvan ilçesiyle yaklaşık 300 bin nüfusun mağduriyeti söz konusudur. Bölge ekonomisi ve diğer faktörler göz önüne alındığında hava alanı ile Siverek arasında bir servisin hizmet yapması zorunlu hale gelmiştir. STK temsilcilerimiz ve eğitim sendikalarımızla imza altına aldığımız servis talebimizi, Havaş Genel Müdürlüğüne gönderdik, servis sorunun bir an önce çözülmesini bekliyoruz." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler