Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN (AA) - Görele Belediyesi tarafından açılan yaz okulu öğrencilerince hazırlanan ürünler, yıl sonu sergisinde beğeniye sunuldu.

        Hasan Ali Yücel Kültür Merkezindeki serginin açılışında konuşan Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Görele Belediyesinin belirli kalıpları aşmak için yola çıktığını söyledi.

        Erener, kentte rutin belediye hizmetlerinin yanı sıra sosyal projelere de imza attıklarını belirterek, "2,5 yıldan beri yönetimde esasında Görele'de hatta çevre ilçelerde var olmayan sosyal projeleri hayata geçirmeye başladık ve bunlara devam ediyoruz. Halkımızdan da bu yönde aldığımız olumlu görüşler çok hoşumuza gidiyor. Çocuklarımızın sosyal açıdan gelişimi çok önemli. Bu anlamda yola çıktığımız bu projemizle ilk etapta 55 öğrencimiz kayıt yaptırdı ve bu öğrencilerimize ders verdik." dedi.

        Yaz Okulu Projesini gelecek yıllarda daha da geliştireceklerini kaydeden Erener, şöyle konuştu:

        "İnşallah gelecek yıllarda yaz okulumuz kayıt yüzlere, binlere hitap edecektir. Görele çok büyük bir aile. Görele her alanda yaşanılabilecek bir yer olacaktır. Yakında yüzme havuzumuzu da ilçemize kazandırdığımızda bu çocuklar burada yüzmeyi öğrenecek. Bizler sizlerin hizmetkarıyız. Siyasi görüşümüz, hayata bakışımız ne olursa olsun, farklılıklarımız olabilir. Biz farkları güzel niyetler için yapıyoruz"

        Konuşmaların ardından serginin açılışı yapılırdı ve öğrencilere ödülleri verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler