Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN (AA) - Güce Kaymakamı Mustafa Köleoğlu, ilçe genelinde Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) kapsamında çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

        Köleoğlu, ilçeye bağlı Akpınar köyünde süren beton yol çalışmalarını inceleyerek, yetkililerden bilgiler aldı.

        İnecelemelerinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Köleoğlu, vatandaşın huzur ve refahının kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, köylerde altyapı, yol yapım, onarım ve bakım çalışmalarının ise tüm hızıyla sürdüğünü söyledi.

        KÖYDES kapsamında halen Akpınar ve Örnekköy'de yol yapım çalışmalarının sürdüğünü dile getiren Köleoğlu, şunları kaydetti:

        "İlçemizde 2016 yılı yatırım programı içerisinde yer alan noktalarda çalışmalarımız devam ediyor. Yapmış olduğumuz bu çalışmalarla vatandaşlarımızın yaşam kalitesini daha da artırarak günlük hayatlarında yaşanan olumsuzlukları ortadan kaldırıyoruz. Yine yeni yollarımızın yanı sıra da bozulan yollarımızda da bakım ve onarım çalışmalarına da devam ediyoruz. İnşallah bu yıl içerisinde yatırım programımızda bulunan tüm işleri herhangi bir aksaklığa meydan vermeden bitirmeyi hedefliyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler