Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TUNCELİ (AA) - Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde, teröristlerce düzenlen saldırının ardından ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

        Güvenlik kaynaklarınca, Nazımiye ilçesinde teröristlerce ilçe jandarma ve ilçe emniyet amirliğine eş zamanlı düzenlenen saldırının ardından, ilçe merkezinde ve çevresinde terör örgütü mensuplarının etkisiz hale getirilmesi, örgüt mensupları tarafından patlayıcı madde yerleştirilmesi ihtimali ile yapılabilecek tuzaklamaların tespit edilerek imhası ve vatandaşların can güvenliğinin korunması maksadıyla ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiği belirtildi.

        Bu arada, ilçe merkezinde sabah saatlerinde başlatılan operasyonun, takviye birliklerin katılımıyla devam ettiği öğrenildi.

        Nazimiye ilçesinde sabaha karşı terör örgütü mensupları tarafından ilçe jandarma ve ilçe emniyet amirliğine eş zamanlı düzenlenen saldırıda 1 asker şehit olmuş, 3 polis memuru da yaralanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tunceli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tunceli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler