Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BATMAN (AA) - Batman'ın Hasankeyf ilçesinde, ailesiyle piknik yaptığı sırada dengesini kaybederek Dicle Nehri'ne düşen 6 yaşındaki çocuğun cesedi bulundu.

        Alınan bilgiye göre, dün sabah saatlerinde Beşiri ilçesinden piknik yapmak için Hasankeyf ilçesine gelen ve Dicle Nehri kıyısında oynadığı sırada dengesini kaybederek suya düşen 6 yaşındaki Osman Demirhan'ın cesedine, ailesi tarafından kaybolduğu yerden yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta ulaşıldı.

        Nehirden çıkarılan Demirhan'ın cesedi, otopsi için Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırıldı.

        Yakınlarının bildirmesi üzerine İl Acil ve Durum Müdürlüğü arama kurtarma, Ulusal Medikal Kurtarma ile 112 acil servis ekipleri olay yerine sevk edilmiş, ekiplerin başlattığı arama kurtarma çalışmalarına Bitlis'ten gelen dalgıçlar da katılmıştı. Tüm çabalara rağmen Demirhan'a ulaşılamamıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler