Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA (AA) - Konya'nın Derebucak ilçesinde av tüfeğiyle babası ve ağabeyini yaralayan genç, tutuklandı.

        Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Pınarbaşı Mahallesi Kireçli mevkisindeki çadırda kalan aile fertleri arasında tartışma yaşandı.

        Eşi ve çocuklarına şiddet uyguladığı iddia edilen baba Ali N. ile büyük oğlu Uğur N. arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine çadırdaki ruhsatsız av tüfeği alan 16 yaşındaki O.N, karanlıkta rastgele iki el ateş açtı.

        Saçmaların isabet ettiği Uğur N. ve Ali N. yaralandı.

        Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan baba Ali N, acil serviste yapılan müdahalenin ardından Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

        Uğur N. ise Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesine nakledildi.

        Jandarma ekiplerince gözaltına alınan O.N'nin ifadesinde, av tüfeğini babası ve ağabeyini korkutmak, tartışmayı sonlandırmak için ateşlediğini söylediği öğrenildi.

        Hedef gözetmediğini, babası ve ağabeyini kazayla vurduğunu söyleyen O.N, sevk edildiği Beyşehir Adliyesi'nde çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler