Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HATAY (AA) - Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Gaziantep'teki terör saldırısını kınadı.

        Başkan Savaş, yaptığı yazılı açıklamada terörün birlik ve beraberliği kasteden çirkin yüzüne bir kez daha şahit olduklarını belirtti.

        Gaziantep'te halkı hedef alarak gerçekleştirilen canlı bomba saldırısını şiddetle kınadığını ifade eden Savaş, açıklamasını şöyle sürdürdü:

        ''Ülkemi̇zi̇n bi̇rli̇k ve bütünlüğüne kast edenler hedefleri̇ne ulaşamayacaktır. Huzurumuza kastedenler, birbirine sıkıca kenetlenmiş ülkemiz insanları sayesinde hedeflerine ulaşamayacaklardır. Zor zamanlarda dayanışma içinde, birlik ve beraberlik içinde olan milletimiz bu süreçte de terörle sonuna kadar mücadele edecektir. Bu hain saldırı sonucunda yaşamını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerken, hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum''

        Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir de Gaziantep'te yaşanan hain terör saldırısının yürekleri dağladığını ve kendilerini yasa boğduğunu kaydetti.

        Nehir, birlik ve bütünlüğü bozmaya yönelik planlar yapan hain, karanlık odakların hiçbir zaman emellerine ulaşamayacağını belirtti.

        Saldırının arkasındaki karanlık odakları, saldırıyı gerçekleştirenleri, planlayanları ve zihniyetlerini lanetleyen Nehir, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifa diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler