Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA (AA) - Adıyaman'da zırhlı aracın devrilmesi sonucu yaralandıktan sonra kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Selvet Şimşek'in, Konya'nın Çumra ilçesindeki babaevinde hüzün hakim.

        Tedavi gördüğü Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şehit olan Selvet Şimşek'in (26) şehadet haberini alan yakınları, şehidin ilçeye bağlı Alibeyhüyüğü Mahallesi'ndeki babaevine geldi.

        Şehit polis memurunun babası Ramazan ve annesi Fadim Şimşek'in acı haberi aldıktan sonra Adıyaman'a gittiklerini belirten şehidin yakınları, evin önünde kurulan çadırda taziyeleri kabul etti. Şehit Şimşek'in ailesinin yaşadığı eve Türk bayrağı asıldı.

        Şehidin eniştesi Nevzat Güngör, vatanına ve milletine çok bağlı bir polis olan şehit Şimşek'in 15 gün önce göreve başladığını belirterek, "İlk görev yeri Adıyaman'dı. Görevli polisleri taşıyan zırhlı aracın devrilmesi sonucu yaralanmış, ardından kaldırıldığı hastanede şehit olmuş. Acımız büyük, Allah rahmet eylesin." dedi.

        Şehit Şimşek'in cenazesinin yarın toprağa verileceği öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler