Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir, Karakeçili ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

        Karakeçili Belediye Parkında Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik ve partililer tarafından karşılanan milletvekilleri, vatandaşlarla sohbet etti.

        Başkan Özçelik, belediyenin yatırımları ve projeleri hakkında milletvekillerine sunum yaptı.

        Öztürk, yaptığı açıklamada, 15 Temmuz'da bir darbe girişimi olduğunu ve bu girişimle kardeşi kardeşe kırdırmak isteyenlerin olduğunu söyledi.

        15 Temmuz'un Türkiye'yi, Suriye'ye çevirme politikasının sonucu olduğunu ifade eden Öztürk, "Karakeçili her zaman olduğu gibi demokrasiye ve devlete desteğini verdi. Bu mücadelede iki şehit verdi. Allah rahmet eylesin. Geçmişte Karakeçili biraz ihmal edilmiş, Karakeçilinin sorunlarına eğiliyoruz, tarımsal sulamada kullanılan kanalı kapalı devre sistem şeklinde hayata geçireceğiz. Karakeçili, Ankara arası yolu sıcak asfalt yaptıracağız. Yatılı bir lise açılması için gayret göstereceğiz. TBMM'nin tatile girmesiyle ilçe ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Amacımız birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde sorunları çözüme kavuşturarak hizmet etmek." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler