Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        NİĞDE (AA) - Niğde'nin Çamardı ilçesindeki Demirkazık Dağı'na tırmanış sırasında düştüğü yerden kurtarılan üniversite öğrencisi dağcı Aykut Kabaoğlu, sağlığına kavuştu.

        Edinilen bilgiye göre, AFAD, UMKE, JAK ve AKUT ekiplerinin çalışmasıyla kurtarılan ve askeri helikopterle bulunduğu yerden alınarak, Niğde Devlet Hastanesi'ne kaldırılan İstanbul Teknik Üniversitesi öğrencisi 23 yaşındaki Kabaoğlu'nun tedavisi tamamlandı.

        Vücudunun bazı yerlerinde kırıklar tespit edilen Kabaoğlu, tedavi sürecinin tamamlanmasıyla bugün hastaneden taburcu edildi.

        Dün sabah saatlerinde Demirkazık Dağı'na iki arkadaşıyla tırmanışa geçen ve bağlı olduğu halatın tırmanış sırasında kopmasıyla düşerek yaralanan Kabaoğlu, Malatya’dan gönderilen askeri helikopterle bulunduğu yerden alınarak, Ömer Halisdemir Üniversitesi helikopter pistine getirilmiş, oradan da ambulansla Niğde Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler