Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ARTVİN (AA) - Artvin Valisi Muhterem İnce, merkez ve ilçelerde görev yapan mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

        İnce, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, İl Emniyet Müdürü Ahmet Şengün, İl Özel İdare Genel Sekreteri Orhan Yazıcı, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Dilberoğlu ile Artvin Muhtarlar Derneğince bir düğün salonunda düzenlenen programa katıldı.

        Programda yaptığı konuşmada, göreve gelmesinden kısa bir süre sonra FETÖ'nün darbe girişimiyle karşı karşıya kaldıklarını ifade eden İnce, darbe girişiminin milletçe sokaklara çıkılarak bertaraf edildiğini söyledi.

        İnce, Türkiye'nin bir daha böyle günler yaşamamasını dileyerek, "Bu darbe girişiminde Türkiye genelinde 2 muhtarımız da şehit oldu. Ben şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Bir kez daha 15 Temmuz darbe girişimini kınıyoruz. Allah'ın laneti ile baş başa bırakıyoruz." dedi.

        Muhtarların toplumun seçimle millete, devlete hizmet etmesi için görev verdiği en akil, en hatırlı insanlar olduğunu dile getiren İnce, bu kapsamda da muhtarların devlete ve millete karşı sorumlulukları olduğunu söyledi.

        İnce, Artvin'in zor ve zor olduğu kadar güzel bir coğrafi yapıya sahip olduğunu, bu özelliğiyle Türkiye'nin en güzel illeri arasında yer aldığını belirterek, bu güzelliklerin en güzel şekilde tanıtılmasının önemine dikkati çekti.

        Artvin Belediye Başkanı Kocatepe ise belediye başkanı olarak muhtarlarla mesai arkadaşı olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

        "Belediyemiz bünyesinde muhtarlıklar müdürlüğü kurduk. Burada muhtar arkadaşlarımız mahalleleriyle ilgili planlamalar yapıyor. Mahalle meclisleri kurduk. Mahallenin sorunlarını bizzat dinlemek için mahalle meclis toplantıları düzenleyip bu toplantılarda aldığımız talepleri uyguluyoruz. Mahallelerdeki insanlarımız ile yerel yöneticilerin birlikte karar alma ve uygulamasının en güzel örneğini Artvin'de uyguluyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Artvin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Artvin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler