Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURDUR (AA) - CHP İl Başkanı Barış Ayten, AK Parti İl Başkanı Süleyman Faki'yi ziyaret etti.

        CHP'li Ayten, beraberinde parti yöneticileriyle Başkan Faki'ye yaptığı ziyarette, Türkiye'de demokrasinin gelişebilmesi için siyasi renklerin bir arada yaşaması gerektiğini söyledi.

        Siyasilerin birbirleriyle dayanışma içerisinde olmazsa Türkiye'nin bulunduğu noktadan ileriye gitmesinin çok kolay olmayacağını belirten Ayten, "Burdur'da 15 Temmuz'dan sonra 3 siyasi partinin çağrısı ile 75 sivil toplum örgütü bir araya gelerek cunta ve kalkışmaya karşı ortak tavır alındı. Bundan sonra bizlere düşen o süreçteki birlikteliği devam ettirebilmektir." dedi.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Başkanı Süleyman Faki de 15 Temmuz'dan sonra siyasi düşüncesi ne olursa olsun demokrasi ve milli iradeye sahip çıkıldığını ifade ederek, "Başbakanımız, Kemel Kılıçdaroğlu ve Devlet Bahçeli ile birlikteliği nasıl sağladıysa bizlerde 15 Temmuz'da hep beraber omuz omuza ülkemize sahip çıktık." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Burdur haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Burdur Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler