Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİNGÖL (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl'de, terör örgütü PKK mensubu teröristlere yönelik operasyonda şehit olan 2 geçici köy korucusunun ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

        Yılmaz, beraberindeki partisinin Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu, Kalkınma Bakanı Yardımcısı Yusuf Coşkun, Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger ve Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl ile Bingöl kırsalında teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan İdris Demir ve Tarık Aydemir'in Karlıova ilçesine bağlı Taşlıçay köyündeki ailelerine taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığı dileklerini iletti.

        Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, şehitlere rahmet, yakınlarına da Allah'tan sabır diledi.

        Şehitlerin acısını yaşadıklarını belirten Yılmaz, "Terörün sonunu getirene kadar hep birlikte mücadele edeceğiz. Ölümü her canlı tadacaktır, kimi terörist olarak ölür ve kimi de şehit olarak ölür. Eğer evlatlarımız şehit olarak ölmüşse buna şükür etmeliyiz." ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler