Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        UŞAK (AA) - Eşme Müftülüğünce Kur'an kursları arası bilgi yarışması düzenledi.

        Kubbeli Camisi'nde düzenlenen yarışmaya, Eşme Kaymakamı Ozan Gazel, Eşme Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin, İlçe Emniyet Müdürü Kemal Ünsal, AK Parti İlçe Başkanı Ali Arık ve İlçe Müftüsü İbrahim Erden, din görevlileri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

        Kaymakam Ozan Gazel, burada yaptığı konuşmada, bu tür etkinliklerin öğrencilerin iyi bir Müslüman olarak yetişmeleri hususunda çok önemli olduğunu söyledi.

        Yarışmaya 28 kursun katıldığını ve kız öğrenciler ile erkek öğrencilerin ayrı olarak yarıştığını dile getiren Gazel, "Öğrencilere takdim edilecek hediyelere katkıda bulunan vatandaşlara teşekkür ediyorum. Yarışmaya katılan ve dereceye girecek öğrencilerimizi ve onları yarışmaya hazırlayan din görevlilerimizi tebrik ederim." diye konuştu.

        Erkek öğrenciler arasında düzenlenen yarışmada, birinciliği Merkez Ulu Camisi, ikinciliği Hellimli Köyü Camisi, üçüncülüğü Yeleğen Hacıkıran Camisi kazanırken, kız öğrenciler arasında düzenlenen yarışmada ise Ulu Cami Kız Kur'an Kursu birinci, İstasyon Kız Kur'an Kursu ikinci, Ahmetler Kız Kur'an Kursu üçüncülüğü elde etti.

        Program sonunda dereceye giren öğrencilere hediyeleri protokol üyeleri tarafından verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler