Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİTLİS (AA) - Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (SAĞLIK-SEN) Genel Başkan Yardımcısı Aziz Aslan, Bitlis'te sendika üyeleriyle bir araya geldi.

        Aslan, Sağlık İl Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda sendika üyelerine hitaben yaptığı konuşmada, silah ve şiddetin hak arama yöntemi olmadığını söyledi.

        Şiddetin hak arama mücadelesinin önünde bir engel olduğunu belirten Aslan, 15 Temmuz darbe girişiminde, darbecilerin Cumhurbaşkanı'nın bir halk hareketinin lideri olduğunu unuttuğunu vurguladı.

        Aslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın darbe girişimi sırasında halkı meydana çağırarak darbecilere en büyük dersi verdiğini anlatarak, şöyle konuştu:

        "Ülkemiz son günlerde sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Özellikle 15 Temmuz'dan sonra eşi ve benzeri olmayan terör olaylarıyla karşı karşıyayız. Bu, ahlaki, vicdani ve İslam'i değil. Geriye dönüp baktığımızda, 30 yıllık süreç içerisinde yaşananlar, bir hak arama mücadeleci değildir. Tamamen emperyalist güçlerin tasarladığı bir projedir. Buradaki amaç, Türkiyeyi dünya ülkeleri gözünde itibarsızlaştırmaktır. Bugün gelinen noktada, FETÖ, DAEŞ ve PKK'nın emperyalist güçlerle aynı kaynaktan beslendiği ortadadır."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler