Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde raybüsün, hemzemin geçitte traktöre çarpması sonucu, 2 kişi yaşamını yitirdi.

        Alınan bilgiye göre, Sivas-Divriği arası yolcu taşıyan TCDD'ye ait makinist Nuh Akkaya ve yardımcısı Hüseyin Çiğdem yönetimindeki 42104 sefer sayılı, içerisinde 70 yolcu bulunan raybüs, Ulaş ilçesi Bostankaya mevkisindeki tarla yolu hemzemin geçitte sürücüsü henüz tespit edilemeyen 58 LC 093 plakalı traktöre çarptı. Kazada traktörde bulunan ve tarladan dönen Mustafa Mutlu (15) ve Abdullah Cengi (14) olay yerinde yaşamını yitirdi.

        Çarpmanın etkisiyle hasar gören raybüs kaza yerinden yaklaşık 300 metre sonra dururken, traktörün ise parçalara ayrıldığı görüldü. Kaza nedeniyle tren yolu bir süre ulaşıma kapatılırken, yolcuların ise bölgeye gönderilecek bir başka raybüs ile yolculuklarına devam edecekleri öğrenildi.

        Kazada yaşamını yitiren Mutlu ve Cengi'nin cesetleri jandarma ekiplerinin incelemelerinin ardından, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.

        Bu arada, kazada yaşamını yitirenlerin yakınları olay yerinde fenalık geçirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler