Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARABÜK (AA) - Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Kurban Bayramı'nın yaklaşması dolayısıyla mezbaha ve hayvan pazarında hazırlıkların tamamlandığını bildirdi.

        Vergili, gazetecilere yaptığı açıklamada, kurban satış ve kesim yerinin fiziki ortamının hazır hale getirildiğini söyledi.

        Belediyenin veteriner işleri müdürlüğünün, alanın sağlıklı ve donanımlı bir hizmet verebilmesi için yoğun bir çalışma yürüttüğünü ifade eden Vergili, şunları kaydetti:

        "Kurban Bayramı'nda kurban satışları, Yenice yolu üzerinde hizmete sunulan mezbaha alanında yapılacak. Satıcı ve alıcıların ihtiyaçları göz önünde bulundurularak hazırlanan alanda, temizlik yapılıp zemin uygun hale getirilecek. Kurbanlık satış noktası olarak belirlenen hayvan pazarının dışında satış yapılması kesinlikle yasaklanacak. Yasağa uymayanlara zabıta ekiplerimiz tarafından cezai işlem uygulanacak. Kurbanlık satışı yapılan alanda ise denetimler Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından yapılacak."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler