Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ORDU (AA) - Korgan Kaymakamı Faruk Doğru, ilçeye yeni hükümet konağı kazandırmak için çalışma başlattıklarını bildirdi.

        Doğru, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mevcut hükümet konağının ihtiyaca cevap vermediğini ve depreme dayanıklı olmadığını söyledi.

        Korgan’ın güzel ve şirin bir ilçe olduğunu belirten Doğru, ilçenin modern ve daha geniş bir hükümet konağına ihtiyacı olduğunu kaydetti.

        Mevcut binanın yapılan incelemede depreme dayanıklı olmadığının tespit edildiğini vurgulayan Doğru, şunları kaydetti:

        "Mevcut hükümet konağımız eski zamanın şartlarına göre inşa edilmiş. Maalesef artık hükümet konağı ilçenin ihtiyaçlarına cevap veremez hale gelmiş. Binamız depreme dayanıklı değil ve güçlendirilme şansı da yok. Yeni hükümet konağı için imar planında değişikliğe gittik. Yeni hükümet konağını eski sağlık ocağının olduğu bölgeye yapmayı planlıyoruz."

        Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz ise mevcut hükümet konağını yıkarak ilçeye büyük bir meydan kazandırmak istediklerini bildirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler