Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - İscehisar ilçesinde doğalgaz kullanımı için çalışmalar devam ediyor.

        Ana hat çalışmalarının tamamlanmasının ardından, istasyon dağıtım merkezi yapım aşamasına geçildiği belirtildi.

        EPDK tarafından yetkilendirilen yüklenici firmanın çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, yüklenici firma ile değerlendirme toplantıları yaptıklarını belirtti.

        Doğalgaz iç hat çalışmalarının kısa sürede tamamlanarak, 2017 yılında evlere doğalgaz bağlanacağını kaydeden Çibik, şunları kaydetti:

        "Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah çalışmalar sonucu İscehisar'ımız en kısa sürede doğalgaza kavuşacak. İlçemize doğalgazın kazandırılmasında emeği geçen Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, Hatice Dudu Özkal, eski BOTAŞ Genel Müdürü EPDK Üyesi Fazlı Şenel, özellikle de doğalgazın ilçemize gelmesinde gerekli şartları yerine getiren İscehisar halkımıza teşekkür ederim."

        - İscehisar'da Halk Eğitimi Planlama ve İş Birliği Komisyonu toplantısı

        İscehisar ilçesinde Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İş Birliği Komisyonu toplantısı yapıldı

        Halk Eğitimi Merkezi Toplantı Salonunda yapılan toplantıda konuşan Kaymakam Ali Altınkaynak, Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İş Birliği Komisyonu olarak yapılan çalışmaların İŞKUR destekli kurslar olduğunu belirtti.

        Altınkaynak, "Halen devam eden ve açılacak kurslarda mevcut olup yapılan planlama ile ilgili çalışmalar devam etmektedir. Farklılık yaratan bu çalışmaların ele alındığı projelerin hayata geçirilmesi hayat boyu öğrenmeye de mutlak katkı sağlayacak ve en önemli etken olacaktır." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler