Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğünce altyapı çalışmalarına devam ediliyor.

        Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Doğanyol ilçe merkezinde içme suyu ve kanalizasyon altyapı yenileme çalışmasına devam MASKİ Genel Müdürlüğünce 55 bin metre hat döşenecek.

        MASKİ Müdürü Özgür Özdemir, çalışmaların ilçe merkezinde yoğunlaştırıldığını belirterek, kendilerine bildirilen ve ekiplerin tespit ettiği sıkıntıları en kısa sürede çözüme kavuşturduklarını aktardı.

        Doğanyol'da içme suyu ve kanalizasyon altyapısıyla ilgili projelerin ihale sürecini tamamladıklarını anlatan Özdemir, "Maliyeti 3 milyon 714 bin lira olan çalışmalarımıza başladık. İçme suyu altyapı çalışmaları kapsamında ilçede 43 bin 122 metre hat döşeyeceğiz. Şu ana kadar 38 bin 50 metre hat döşedik, 7 basın kırıcı vana odası ve 123 abone bağlantı çalışmasını yaptık." ifadelerini kullandı.

        Kanalizasyon altyapı çalışması kapsamındaysa 11 bin 738 metre hat döşediklerini aktaran Özdemir, bugüne kadar 6 bin 514 metre hat döşeme çalışması ve 263 muayene bacası yaptıklarını kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler