Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARABÜK (AA) - Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde tırın 3 otomobile çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında eşiyle yaşamını yitiren astsubay Engin Güven, memleketi Karabük'ün Eskipazar ilçesinde toprağa verildi.

        Güven'in cenazesi, Manisa'dan Eskipazar Merkez Yusufbey Camisi'ne getirildi. Burada düzenlenen cenaze törenine Güven'in yakınları ile AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, Karabük Garnizon Komutanı Jandarma Albay Cihan Ulukaya ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Kılınan cenaze namazının ardından silah arkadaşlarının omuzunda Kapucular köyüne getirilen Güven, köy mezarlığında toprağa verildi.

        Akhisar'dan Manisa istikametine giden Engin Dertli (32) yönetimindeki 06 AU 8415 plakalı tır, Hacırahmanlı Kavşağı mevkisinde refüjü aşarak karşı yönden gelen Engin Güven, Selim Yaraman ve Akif Günay'ın kullandığı 3 otomobile çarpmış, Kazada, Engin ve Sümerra Güven olay yerinde hayatını kaybetmiş, Arda ve Ela Güven, Emine ve Ege Yaraman yaralanmıştı. Bir yakınlarının düğününe gitmek için yola çıkan İzmir'de görevli astsubay Güven'in eşi Sümerra ise dün İzmir'de toprağa verilmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler