Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇANKIRI (AA) - MHP Çankırı İl Başkanlığı, eski MHP İl Başkanı Çetin Kapdan ile 2 arkadaşının darbedildiği iddiasının araştırıldığını bildirdi.

        MHP Çankırı İl Başkanı Hidayet Çelik ve Merkez İlçe Başkanı Bahadır Akbaba imzasıyla yapılan yazılı açıklamada, menfur olayın kendilerini derinden üzdüğü belirtildi.

        Olayın kimler tarafından gerçekleştirildiğinin bilinmediği dile getirilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

        "Hadiseyi araştırmak ve öğrenmek üzere eski milletvekilimiz Ahmet Bukan ile parti genel merkezimizi ve genel merkez teşkilat başkanını ziyaret ettiğimizde, onların da olaydan haberdar olmadıklarını öğrendik. Bu müessif olayın asıl ve gerçek sebebinin ne olduğunu yönetim olarak araştırdığımızı özellikle belirtmek istiyoruz. Türkiye'nin milli birlik ve kardeşliğe en fazla ihtiyacının olduğu bu günlerde camiamız mensuplarının birbirlerine karşı olması gereken saygınlığına halel getirmekten, mesnetsiz iddialarla birbirimizi zan altında bırakmaktan, mensuplarımızı ve partimizi yıpratacak şekilde ayrışmaya, fitne ve fesada meydan vermekten sakınmalarını özellikle istirham ediyoruz."

        MHP Genel merkezince temmuz ayı başında il başkanlığı görevinden alınan Çetin Kapdan, eski Çankırı Belediye Meclis Üyesi Mehmet Gökmen ve Mustafa Doğan, 27 Ağustos'ta bir dükkanın önünde otururken bazı kişiler tarafından darbedildikleri iddiasıyla polise başvurmuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler