Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GÜMÜŞHANE (AA) - AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı tarafından "15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi" sergisi açıldı.

        Atatürk Caddesi’ndeki serginin açılışına, Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Semih Bulut, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü İhsan Günaydın, AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Celalettin Köse, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Gümüşhane Valisi Memiş, serginin 30 Ağustos’ta açılmasının çok anlamı olduğunu belirterek, "Burada Gümüşhaneli Şerife Boz anayı, Vasfi Yılmaz kardeşimi gördük. Serginin 30 Ağustos’ta açılması çok anlamlı oldu. Allah bir daha böyle bir şeyi ülkemize yaşatmasın. Devlet olarak bunun tedbirlerini alıyoruz. Ordumuz ve bütün kamu bürokrasini FETÖ’cü kanserli yapıdan kurtuldukça Türkiye daha güçlü olacak. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye çok daha gelecek vadeden bir yapıya doğru gidecek. İstiklal Savaşı’nda ve 15 Temmuz’da şehit olan 240 vatandaşımıza Allahtan rahmet diliyorum.” diye konuştu.

        AK Parti İl Başkanı Köse ise Türk milletinin birinci büyük zaferini 30 Ağustos’ta, ikincisini ise 15 Temmuz tarihinde kazandığını vurguladı.

        15 Temmuz tarihinin, Türkiye'nin ikinci büyük zaferi olduğuna işaret eden Köse, şöyle devam etti:

        "Belki de ikinci kurtuluş mücadelesi olarak da adlandırılabilir. Bu vesile ile 15 Temmuz’un haklın zihninde canlı tutulması adına 15 Temmuz milli iradenin yükselişi sergisi düzenledik. Sergide 15 Temmuz gecesi özelikle İstanbul ve Ankara’da milletimiz tarafından verilmiş olan mücadeleyi gösteren resimler var. 1922 yılında Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verilen mücadelede bu millet yedi düveli püskürttü. 15 Temmuz gecesi de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde verilmiş olan mücadele ile egemen güçlerin Türkiye’deki uzantıları olan hain FETÖ mensupları başarısız olmuşlardır."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gümüşhane haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gümüşhane Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler