Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRIKKALE (AA) - Karakeçili Kaymakamı Emrah Uzun, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi (TEOG) sınavında başarılı olan öğrencileri ödüllendirdi.

        İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hüseyin Ozan ve Atatürk Ortaokulu Müdürü Ali Vurgun, TEOG sınavında başarılı olan öğrencilerle birlikte Kaymakam Uzun'u ziyaret etti.

        Kaymakam Uzun, ziyarette yaptı konuşmada, ilçeden 8 öğrencinin fen lisesini, bir öğrencinin sosyal bilimler lisesini, 9 öğrencinin de eğitim düzeyi yüksek Anadolu lisesini kazanmasının övgüye değer bir durum olduğunu söyledi.

        Hayatın bir yarış olduğunu dile getiren Uzun, "Elde etmiş olduğunuz bu başarı, geleceğinizi yönlendirmeniz adına bir seçenek. Üniversite sınavlarında da aynı başarıları elde etmenizi diliyorum. Kendinizi iyi yetiştirerek hayatın her alanında başarılı olmanız lazım. Ama her şeyden önce iyi bir insan olmak gerekir. Vatanını, milletini seven, devleti için çalışan iyi bir birey olarak yetişmeliyiz." diye konuştu.

        Uzun, konuşmasının ardından öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler