Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ARTVİN (AA) - Artvin'in Arhavi, Hopa ve Borçka ilçelerinde aralıklarla devam eden şiddetli yağış, su baskınlarına neden oldu.

        Artvin Valisi Muhterem İnce, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Arhavi, Hopa ve Borçka ilçelerinde sağanağın aralıklarla devam ettiğini söyledi.

        Yağışın özellikle Arhavi ilçesinde etkili olduğunu ifade eden İnce, ilçe merkezindeki bazı kamu kurum ve kuruluşları, ev ve iş yerlerinin bodrum ve birinci katlarını su bastığını kaydetti.

        İnce, Arhavi'de kaymakamlık bünyesinde Afet Kriz Merkezi oluşturulduğunu belirterek, "Devletimizin tüm imkanlarını bölgeye sevk ettik. Ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Bütün tedbirlerimizi aldık. Karayollarında ulaşım sorunu yok. Yollarımız ulaşıma açık. Sağanak nedeniyle herhangi bir yaralanma ve can kaybımız şu an itibarıyla yok." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Artvin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Artvin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler