Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA (AA) - Konya'nın Bozkır ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kazandırılan Bozkır Gençlik Merkezi'nin temelleri, düzenlenen törenle atıldı.

        Bozkır ilçe merkezinde düzenlenen temel atma törenine, Konya Valisi Yakup Canbolat, Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabi Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Bozkır Kaymakamı Mustafa Demir, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Selçuklu, Ahırlı, Yalıhüyük, Karapınar belediye başkanları ve çevre ilçe kaymakamları katıldı.

        Temel atma töreninin açılış konuşmasını yapan Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, temellerini atacakları, 4,3 milyon liraya yapılacak olan Bozkır Gençlik Merkezi'nin Bozkır’a kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

        Bozkır'a şu zamana kadar yaklaşık 35 milyonluk yatırım yapıldığını belirten Gün, "Bu yatırım hayata geçirilmesinde, Bozkırlıların, Konyalıların birliği ve beraberliği en önemli role sahiptir. Allah birliğimizi ve beraberliğimi daim kılsın." dedi.

        Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabi Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı, AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız da şer odaklarına karşı mücadelenin ülke olarak devam ettiğini savundu.

        Altunyaldız, "Bozkır, geçmiş dönemlerde hizmet noktasında sıkıntılar yaşıyordu, içinde bulunduğumuz yeni dönemle birlikte Bozkır en çok hizmet almaya çalışan ilçeler arasında yer almaktadır." diye konuştu.

        Konya Valisi Yakup Canbolat, gençlik merkezinin Bozkır’ın gençlerini ülkemiz adına daha da aktif yapacağını söyleyerek, temelleri atılacak gençlik merkeziyle birlikte Bozkır’ın gençlerinden beklentilerin yükseldiğini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler