Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ORDU (AA) - Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu’nun yol sorununu çözmek için yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını söyledi.

        Başkan Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Korgan-Tepealan yolunun tamamlanmak üzere olduğunu, Gölköy Çetilli-Ahmetli-Direkli yolundaki ve Ulubey Kumanlar Mahallesindeki asfalt çalışmalarının ise devam ettiğini belirtti.

        Yatırımlarına ara vermeden devam ettiklerini ifade eden Yılmaz, hava şartlarının da olumlu gitmesiyle birlikte sıcak asfalt çalışmalarına hız verdiklerini kaydetti.

        Yılmaz, 752 kilometre sıcak asfalt yol projesiyle mahalleleri sıcak asfaltla buluşturduklarını belirterek, "Bu proje haricinde kendi yapacağımız imalatlarla birlikte bin 300 kilometreyi bulacak. Bugün itibariyle ekiplerimiz 86 farklı noktada yol çalışmalarını sürdürüyor." dedi.

        Olumsuz hava koşulları ve sel felaketi nedeniyle yol çalışmalarında bir süre aksaklık yaşandığını dile getiren Yılmaz, şöyle konuştu:

        "Daha önce söz verdiğimiz gibi Korgan-Tepealan arasındaki 12 kilometrelik yolda sıcak asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Şu anda çalışmaların yüzde 70’i tamamlandı. Hava şartlarının uygun olması durumunda geriye kalan kısmını da 10-15 gün içerisinde tamamlamayı planlıyoruz. Gölköy Çetilli-Ahmetli-Direkli yolundaki sıcak asfalt çalışmaları ve Ulubey Kumanlar Mahallesinde asfalt öncesi altyapı çalışmaları aralıksız olarak sürüyor."

        Yılmaz, yıl sonuna kadar 400 kilometre asfalt yapmayı planladıklarını kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler