Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Türk Kızılayı Polatlı Şubesi, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimi sırasında şehit olanlar için mevlit okuttu.

        Türk Kızılayı Polatlı Şubesince Çarşı Camisi'nde cuma namazı öncesi okutulan mevlite İlçe Müftüsü Mehmet Muslu, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

        Cuma namazının ardından cami avlusunda vatandaşlara etli pilav da dağıtıldı.

        Türk Kızılayı Polatlı Şube Başkanı Şuayip Deniz, Türkiye'nin 15 Temmuz'da şehitler sayesinde çok büyük bir badire atlattığını söyledi.

        Dünyanın her yerinde kimsesizlerin, mazlumların yardımına koşan Türk Kızılayı'nın bugün de Türkiye'nin birliği için dua edilmesine vesile olduğunu dile getiren Deniz, "Türk Kızılayı olarak 15 Temmuz şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygı ile eğiliyoruz. Ülkemizin birliği ve bütünlüğü noktasında canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler