Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA (AA) - Mardin'in Dargeçit ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mansur Cansız'ın (23) şehadet haberi, Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde yaşayan ailesine ulaştırıldı.

        Cebek Mahallesi'nde ikamet eden şehidin babası Ali ve annesi Sevim Cansız'a acı haber, Kaynarca Kaymakamı Kemal Şahin ve askeri yetkililer tarafından iletildi.

        Cansız ailesi ve komşularının evlerine Türk bayrakları asıldı. Şehidin baba evinde Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi.

        Şehadet haberini öğrenince fenalaşan şehit yakınlarına sağlık ekiplerince müdahale edildi.

        Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel ve şehidin yakınları da aileye taziye ziyaretinde bulundu.

        Şehidin 4 kardeşi olduğu ve abisi Hüseyin Cansız'ın Bingöl'de uzman çavuş olarak görev yaptığı öğrenildi.

        Terör örgütü PKK mensuplarının Dargeçit-Midyat karayolundaki kontrol noktasına roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırısında bir asker ve bir korucu şehit olmuş, aralarında korucuların da bulunduğu 3 güvenlik görevlisi yaralanmıştı. Dargeçit ve Midyat Devlet hastanelerinde tedavi altına alınan yaralılar arasında bulunan bir asker de şehit olmuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler