Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA (AA) - Hakkari'nin Çukurca ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Yunus Emre Uçar'ın Konya'nın Sarayönü ilçesindeki baba ocağına ateş düştü.

        Ladik Mahallesi'nde yaşayan 24 yaşındaki şehit Uçar'ın ailesine acı haberi, Kaymakam Harun Yücel ile askeri yetkililer verdi.

        Şehidin eşi Zeliha ile babası Şaban ve annesi Sıdıka Uçar, haberi alınca büyük üzüntü yaşadı. Mahalle sakinleri ve şehidin akrabaları, Türk bayrakları asılan Uçar'ın babaevine taziye ziyaretinde bulundu.

        Şehit Onbaşı Uçar'ın iki gün önce ailesini ve yakın arkadaşlarını telefonla arayarak operasyona çıkacağını söylediği ve helallik istediği öğrenildi.

        Evli ve bir çocuk babası şehidin, Kayseri Zincidere Komando Tugayında 5 ay önce göreve başladığı, geçici görevle Doğu Anadolu'ya gittiği belirtildi.

        Şehit onbaşının cenazesi, yarın mahalle mezarlığına defnedilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler